Okinawa/Boende

Boende på Okinawa

Boende i Naha

Det enklaste kortet när det gäller boende på Okinawa är att ställa in sig på att bo i Naha, den största staden på Okinawa. Även om Naha ligger i de sydligare delarna av Okinawa fungerar det ändå bra att ha Naha som utgångspunkt. Detta eftersom Okinawa är en relativt liten ö, och det inte tar många timmar att ta sig från ena sidan till den andra.

Naha Grand Hotel

Naha Grand Hotel är ett hotell med många valfriheter, antingen kan du hyra ett eget rum eller så kan du hyra en egen säng i ett större rum med många sängar. Priset varierar givetvis utefter vad du väljer. Givetvis har hotellet luftkonditionering och fri wi-fi, och de ger dig även ett par privata tofflor som du kan använda under din vistelse på hotellet. Incheckning sker mellan kl. 15.00 till 23.00, och utcheckning skall vara gjord före kl. 10.00.

White Hills

White Hills är ett lite lyxigare lägenhetshotell där de är väldigt måna om sina gäster. Det finns totalt 16 lägenheter och man kan därför räkna med att bli uppassad. De erbjuder också gratis transfer både till och från flygplatsen (OKA). Det finns en utomhuspool. Alla rum har luftkonditionering, espressobryggare, tofflor och tvättmaskin med torktumlare. Det finns även mörkläggningsgardiner och gratis wi-fi (så klart). Hotellet erbjuder också conciergetjänster, bagageförvaring och hyrcyklar, så att du enkelt kan ta dig runt i närområdet.

Star Capsule

Om du vill testa på någonting riktigt japanskt vad gäller boende så måste du testa ett så kallat "kapselhotell". Hotellet har 91 "rum", luftkoditionering och gratis wi-fi både i rummen och i alla almänna utrymmen. Eftersom det är ett kapselhotell så är det även frågan om delade badrum. Man kan checka in när som helst på dygnet men måste checka ut före kl. 12.00. Hotellet bjuder även på kaffe/te i foajen.

Okinawas paradishotell

Som den paradisö Okinawa är finns det givetvis ett antal mer eller mindre paradishotell att välja bland, dessa du kan läsa om här nedan är några av de allra finaste och lyxigaste paradishotellen på Okinawa.

Nikko Alivila Hotel, Yomitan Resort

Nikko Alivila Hotel är ett riktigt paradishotell. Beläget längs kusten i den västra delen av mellersta Okinawa har hotellet en perfekt placering. Det finns 396 rum, alla givetvis med luftkonditionering och gratis wi-fi. Inom- och utomhuspool, tennisbana och en fantastiskt fin strand. Hotellet erbjuder conciergegjänster, tvättservice, daglig städning, massage, konferensmöjligheter och en reception som är öppen dygnet runt. På hotellområdet finns 5 restauranger och 2 barer/lounger.

The Uza Terrace Beach Club Villas

The Uza Terrace Beach Club Villas är inte ett vanligt hotell, här hyr man en egen villa. Det finns en dygnetrunt-öppen reception, området ligger nära stranden. Området innefattar även en utomhospool samt ett komplett fitnesscenter och ett fullständigt spa. Det finns även restaurang och en bar på området. Villorna har givetvis luftkonditionering, gratis wi-fi och daglig städning. Det finns även tillgång till tvättjänster och conciergeservice.

Skriv en kommentar